18a CURSES SANT LLORENÇ SAVALL

El Gran Límit Nocturn Vertical, avui diürn, i el Bernat, incorporació a darrera hora, han disputat la Mitja i els gregaris (Rafa, Javi i Ricard) la cursa de Sant Jaume. 
Els de la mitja han gaudit i patit amb bons registres, tot i que no han pogut batre la marca estratosfèrica del líder de la muntanya de 2008 amb 2h29'27".
A la de Sant Jaume bons registres també, amb el Ricard igualant posició i temps de l'any passat, el Rafa que s'ha quedat a 15 segons de la glòria (que hauria estat 59'59") i el Javi amb un bon debut a la cursa.
A continuació la crònica esperada del nostre company (soci n11):
"En una de mis cursas predilectas he debutado en una nueva distancia, ante el pronóstico de las tres horas y habiendo parado en todos los avituallamientos relajadamente, he podido detener el crono en una buena marca de 2h42'43". No dudo que en 2013 se pueda realizar una mitja mejor que pulverice cualquier marca conocida en SQ TEAM. Ahora mismo ya he empezado a trabajar para ello con unas series de abdominales. Que son doce minutos de más, en ese tiempo una pizza ni se quema."
Els encarregats del blog no es fan responsables de les possibles ofenses que puguin suposar les declaracions del seus socis.
Les dades Garmin de l'Antonio, el Ricard i el Javi.
18a Sant Llorenç 2012

Comentaris