L'ORIGEN DE SQ TEAM

Els antecedents de SQ TEAM es remunten a la temporada 2000-01, concretament a l'agost de l'any 2000, on el Ricard i el Jordi van començar la pràctica continuada de l'Squash (D'aquí el nom de l'equip SQ).
No va ser fins el gener del 2004 quan en Francesc Garrido es va afegir a les jornades setmanals de squash, tot pujant significativament el nivell general del grup.
Buscant la millora del nostre nivell físic, que complementés la nostra pràctica habitual de l'squash, vam començar amb els entrenaments de les curses de fons a l'estiu del 2005.
I va ser llavors quan ens vam animar i engrescar a participar a les curses. Així la nostra primera cursa oficiosa com a SQ TEAM va ser al setembre de 2005 a la festa major de Sabadell.
Amb la continuïtat de la participació a diferents curses, el Ricard i el Jordi van decidir fundar de forma oficial SQ TEAM a l'octubre de 2006 a la cursa de 10 Km del Club Natació Sabadell.
A l'octubre de 2007, el Francesc Garrido, tot i que ja havia col·laborat amb anterioritat amb l'equip, es va incorporar de forma oficial a SQ TEAM.
Al maig de 2008, el David Tous, el Francesc Tous i el Rafa Valiente, es van incorporar de forma oficial a l'equip, tot i que ja havíen col·laborat amb SQ TEAM amb anterioritat.
Al setembre de 2008, el Lluís Tous i el Roger Miranda, es van incorporar de forma oficial a l'equip, tot i que com els altres membres de l'equip ja havíem col·laborat en altres curses amb SQ TEAM.
Al desembre de 2008, el Ventura Fabregó es va incorporar de forma oficial a l'equip, tot i que com tots els altres membres de l'equip ja havia col·laborat amb anterioritat amb SQ TEAM.
Al maig de 2010, el Javi Martin i l'Antonio Martos van ser les incorporacions del nostre equip.
Al setembre de 2010, es van incorporar quatre membres més. La ja famosa "triple X", formada per tres companys de feina del Jordi, el Xavi Ruiz, el Xavi Castellanos i el Xavi Coba, i el Sergio Ruiz.
També a finals de setembre de 2010 va tenir lloc la incorporació a l'equip del Sandro Ciliberti, que va causar baixa de SQ TEAM al desembre de 2011.
Al gener de 2011, es va incorporar amb algun problemilla amb la samarreta que afortunadament es va poder solucionar, el Bernat Sales.
Aquesta és la nostra petita història ... que esperem continui durant molt de temps!


Comentaris